1-daagse Vakantie! | Vlog

Boompje

Afgelopen dinsdag besloten mijn beste vriendinnetje en ik dat we woensdag haar verjaardagscadeau gingen verzilveren. Ze is in de winter jarig dus kreeg ze van mij een dagje dierentuin in de zomer cadeau. “Zeg jij maar naar welke dierentuin je wilt,” zei ik tegen haar. En zo zaten we woensdag ochtend om kwart voor 8 al in de auto.

Na heel wat files en wegwerkzaamheden kwamen we 3 uur later aan in the middle of nowhere! Nog eventjes rijden en we zouden aankomen op plaats van bestemming. Tenminste volgens de navigatie wel en ja hoor, niet veel later stond het op de borden: Pairi Daiza!

Pairi Wattes? Ik had er tot dinsdag dus ook nog nooit van gehoord, maar Pairi Daiza is een van de prachtigste dierentuinen die je je kunt voorstellen. Het park is 55 hectaren groot en ligt in Brugelette, een stukje onder Brussel. Vanaf Haarlem is het dus een rit van ongeveer 3,5 uur, tenzij je pech krijgt onderweg, dan ben je zo 6 uur bezig. Been there, done that, de terugweg duurde erg lang!

Ondanks dat het 37 graden was, hebben we erg veel dieren kunnen zien en ook heel erg kunnen genieten van de prachtige aankleding van het park. Met de warme zon waanden we ons echt in een tropisch paradijs.

TweeDrie Viere Vijf

Zeg nou zelf, dit is toch prachtig!?

Natuurlijk heb ik de hele dag ook gevlogt. Veel kijk plezier!

 

Geef een reactie