Bye Bye 2016

Het jaar zit er alweer bijna op. Volgende week laten we 2016 achter ons en verwelkomen we 2017.

2016 is een jaar voor in de boeken. Als ik terugdenk aan het afgelopen jaar kan ik soms niet geloven hoe geweldig het was. Het is bizar hoeveel er kan veranderen binnen 12 maanden.

Natuurlijk was ons absolute hoogtepunt dinsdag 24 mei. De dag waar we iets langer dan een jaar naartoe hebben geleefd, de dag waar we 2 maanden van te voren het weerbericht al voor checkte. Wat natuurlijk helemaal geen zin had.. Uiteindelijk werd het 12 graden.. Net zo warm als de voorspelling voor eerste kerstdag! Daar liep ik dan, 2 uur in de kou met blote armen, maar alles voor de perfecte foto’s! En perfect zijn ze geworden!

Leuk weetje: Wij werden vanaf de fotoshoot opgehaald door een koets met prachtige paarden en ik had het zo koud dat ik in de koets onder een, naar paard-ruikend, dekentje heb gezeten. Sorry jurk!

klamboe
Achja, mijn jurk diende toch al als klamboe, wat maakte het ook uit! Op deze foto is Tom vliegen tussen de lagen tule aan het halen!

2

3
En mocht je je afvragen hoe je plast in zo’n jurk. Zo dus !

Door alle gekte en stress door en rondom de bruiloft zouden we af en toe bijna vergeten dat we nog een geweldige huwelijksreis zouden gaan maken. Op 26 mei vlogen we met zijn tweetjes naar Florida. Ik was zo verbaasd over die warmte klap die we kregen toen we het vliegveld uitkwamen. Dit was dus mijn eerste keer in een echt warm land, maar voordat we daar waren moesten we natuurlijk nog wel 10 uur vliegen en zoals jullie misschien wel weten is dat niet iets wat ik graag doe. Dus na een flinke huilbui en flink wat gesnotter zat ik eigenlijk best relaxed in het vliegtuig.

De terugweg werd ik nog gelukkiger toen we in een Boeing van KLM mochten stappen, zo’n Nederlandse vliegmaatschappij stelt me op de een of andere manier toch wel gerust! Maar genoeg over de reis er naartoe. De hele ervaring daar was geweldig! Zoveel eten, zoveel moois te zien en zoveel Disney!

4

5

Zie dit als een Mac n’ Cheese bitterbal. Ongelofelijk lekker!

2016 is ook een jaar waarin ik ontzettend ben gegroeid. Ook een beetje in de breedte, want hallo Amerikaanse maaltijden..

Maar ik bedoel natuurlijk dat ik ben gegroeid als persoon en dit komt mede door mijn nieuwe baan die heel onverwachts op mijn pad kwam.
Na 2 jaar nam ik afscheid van Hofje zonder Zorgen en ik ging aan het werk bij Wooove in Amsterdam. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad! Ik heb het zo ontzettend naar mijn zin en ik kan met geen lievere collega’s en leukere baan wensen!

Ook ben ik er in het afgelopen jaar achter gekomen dat ik scheel ben en dit is geen grapje! Al jaren weet ik dat ik een bril nodig heb, maar na meerdere pogingen van brillen die niet goed waren, bij verschillende opticiens had ik de moed een beetje opgegeven. Totdat ik mijn nieuwe baan kreeg, waarbij ik de hele dag achter een computer zit.. Toch maar even langs een optometrist.. Blijk ik dus echt vet scheel te zijn en ook belachelijk gekke slechte ogen te hebben. Gelukkig is alles op te lossen met een bril, dus laat die brillenjacht maar beginnen! In 2017 ben ik dus Veerle van Hoof mét bril!

Ondanks dat 2016 niet alleen maar rozengeur en maneschijn was, kijk ik er toch met heel erg veel plezier op terug. Ik kan wel zeggen dat ik een gelukkig mens ben!

En tot slot deze veel te debiele foto!  Fijne feestdagen!

6

 

 

Geef een reactie