Bershka | Primark | Shoplog!

Untitled-3

Afgelopen woensdag waren Tom en ik samen vrij. Nu komt dat niet heel vaak voor, dus als het eenmaal zo ver is willen we er het beste uit halen.

De wekker ging om 7 uur. Vroeg uit de veren voor een heerlijke ochtendwandeling. Het zonnetje scheen dus dat moest helemaal goed komen.
In Haarlem kun je altijd wel een leuke route vinden. Door de oude stad of juist door de natuur. Wij kozen voor het tweede en wandelde 10 kilometer door de prachtige natuur, waar je heerlijk in kan ademen zonder uitlaatgassen.
Untitled-2
Deze foto maakte ik onderweg.

Halverwege de wandeling begon de lucht helaas heel grijs te worden en bijna thuis aangekomen zijn we nog net even lekker heel erg nat geregend. Dat was wel een beetje koud.
Toch weer jammer van die Nederlandse zomer.

Na een heerlijke douche en een ontbijtje waren we weer fris en fruitig. Voordat de wandeling hadden we al 3 crackertjes gegeten, maar dat was toch niet echt genoeg. Ontbijtje 2.0, de boterham met pindakaas, ging er dan ook goed in.

Daarna stapte we op de fiets naar Hoofddorp. Ik moet zeggen dat we wel heel sportief waren die dag.
Het was niet mijn bedoeling om kleding te kopen, maar juist op die momenten loop je er tegen aan. Zul je net zien..

Primark
Primark is eigenlijk mijn minst favoriete winkel, omdat ik er vrijwel nooit echt iets kan vinden en de kwaliteit naar mijn idee niet al te best is. Toch ga ik er altijd even naar binnen, omdat ze tegenwoordig veel Disney hebben.

Mickey
Dit leuke shirtje belande al snel in mijn handen. Hij was toch wel erg leuk en paste goed dus voor die paar euro’s kon ik hem niet laten hangen.
Toen ik bezig was met deze shoplog en de foto nog eens goed bekeek, dacht ik heel even dat ik genept was. M – I – C – K- E… Micke?
Snel heb ik even gecheckt of de Y er ook wel op stond, wat natuurlijk  het geval was, maar je weet het waar nooit, haha!

Onesie

Ook kocht ik deze mega fluffy onesie met dit schattige Stampertje printje erop. Toen ik hem ‘s avonds voor het eerst aan trok en in de spiegel keek voelde ik me echt heel even een baby.
Wat ziet dat er eigenlijk belachelijk uit! Voor diegene die de tekenfilm ‘What’s With Andy’ nog kennen en zich de aflevering nog voor zich kunnen halen dat hij een baby was, zo voelde ik me!
Maar hey, hij zit heerlijk en is heel lekker warm en dat is de bedoeling!

Bershka
Bershka

Bij Bershka kocht ik dit mooie shirtje met lange mouwen. Perfect voor de aankomende herfst en spotgoedkoop in de uitverkoop!

Panda

Ook kocht ik dit superschattige panda blouseje! Netjes, maar toch ook weer echt Veerle door de leuke opdruk!

Overig
CatriceCatrice2

Ik ben echt een ontzettende kneus met make-up. Althans, het ziet er opzich altijd wel goed uit, maar ik heb geen idee wat ik doe.
Toch kocht ik dit eyebrow setje van Catrice bij Kruidvat. Ik ben er tot nu toe erg tevreden over!

Catisfaction

Voor Flynn en Noah kochten we hun favoriete snacks. Eerder kochten we deze altijd bij de Action, maar daar hebben ze het uit het assortiment gehaald. Nu vonden we deze bij de Big Bazar. Flynn en Noah hebben er al lekker van gesmuld!

De reddertjes

Als laatste kochten we de Blu Ray van de Reddertjes. Die past mooi tussen onze Classics verzameling!

Onverwachts heb ik dus toch best wat gekocht! Ik ben een blij ei!

2 thoughts on “Bershka | Primark | Shoplog!

Geef een reactie